Крум и Андреа изненадаха своите почитатели с новия си дует

...
Крум и Андреа изненадаха своите почитатели с новия си дует
Коментари Харесай

Фолкпевецът Крум с шокиращи подробности за Андреа и отношенията й с Кобрата

Крум и Андреа изненадаха своите фенове с новия си дует "Мен ми стига ". Изненадата пристигна от обстоятелството, че след първата им ария се появиха клюки, че са се скарали и певицата даже му е забранила да пуска парчето, само че той без да пита я издаде, което скапе връзките им.

Сега предизвикат с доста сантиментална ария, чийто текст се твърди, че Андреа е писала за раздялата си с Кубрат Пулев. Певицата обаче не участва във видеото към парчето и ние взехме решение да потърсим Крум и да разберем какво се случва сред него и Андреа и дали още веднъж няма някакъв скандал сред тях.

- Как реши още веднъж да се събереш с Андреа за нов план? Ако не ме лъже паметта, по време на първия ви дует имахте известни недоразумения...
- По-скоро имахме разминаване! Тази ария съм я направил от дълго време, само че все я променях и си чакаше времето. Това лято Андреа ми се обади и като я чух незабавно си показах нейния глас в песента. Съдба ли е, съвпадане ли е - не знам... Предложих й да я създадем и всичко се случи за един ден.

Четете на show.blitz.bg какво показа Крум за връзките сред Андреа и Кубрат Пулев, както и за какво тя е отказала да се снима във видеото към дуетната им ария.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР