КРОСС/7-годишният Райън, който е ученик в основно училище, е генерирал

...
КРОСС/7-годишният Райън, който е ученик в основно училище, е генерирал
Коментари Харесай

7-годишен прави 22 млн. долара годишно в YouTube

КРОСС/

7-годишният Райън, който е възпитаник в главно учебно заведение, е генерирал доходи от 22 млн. $ за предходната година от канала си в YouTube, съгласно Форбс. За голяма злоба на децата в началните класове по целия свят, младата YouTube звезда прави рецензии на нови играчки във видеа, които фамилията му създава.

ToysReview на Райън е заел първо място в тазгодишния лист на Форбс за канали в YouTube с най-големи доходи, като се е изкачил от осмо място предходната година, заяви уеб сайтът на българите в Съединени американски щати и Канада bgvoice.

Семейно управляваният YouTube канал Ryan ToysReview е генерирал доходи от 22 милиона $ в интервала от юни 2017 до юни 2018 година, съгласно Форбс, като са скочили от 11 млн. предходната година. Грубата оценка от 22 млн. $ слага Ryan ToysReview директно пред противоречивата звезда Джейк Пол с 21,5 милиона.

През 2016 година The Verge профилира канала и родителите на Райън, които са снимали и продуцирали съвсем всекидневно видеоклипове, оповестени, откогато Ryan ToysReview започва през март 2015 година. Каналът на Райън стартира, когато четиригодшният тогава почитател на видеа с показване на играчки, попитал родителите си за какво той също да не стартира да показва играчки в YouTube.

Ryan ToysReview започва постепенно, до момента в който през юли 2015 година става свръхгледаем.Видеото демонстрира по какъв начин Райън отваря и прави обзор на кутия, съдържаща повече от 100 играчки от серията „ Автомобили " на Pixar. Видеото има близо 935 милиона гледания. По-рано тази година Райън подписа договорка с Уолмарт за продажба на линия играчки, наречена „ Светът на Райън ", извънредно в над 2500 магазинап в Съединени американски щати и на уеб страницата на Уолмарт, съгласно Ройтерс.

Светът на Райън е първата стока, която ще се продава, откакто Pocket.Watch - детска медийна марка, контракти лицензирани покупко-продажби за няколко онлайн видео звезди. Ryan ToysReview има 17 милиона почитатели и е получил 26 милиарда гледания общо, съгласно Форбс.

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
``
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР