Критичен репортаж на Телевизия Враца за посещението на премиера Бойко

...
Критичен репортаж на Телевизия Враца за посещението на премиера Бойко
Коментари Харесай

Критичен репортаж за Борисов във Враца мистериозно изчезна от мрежата

Критичен репортаж на Телевизия Враца за визитата на премиера Бойко Борисов в града набра известност в мрежата като образец за самостоятелна районна публицистика, а часове по-късно мистериозно изчезна от платформата Youtube.

Репортажът отразява визитата на Борисов, който дойде в града с джипа си и бе посрещнат с овации и одобрителни викания от жители. " Бойко, Бойко! ", " Блaгoдaрим ти Бoйкo. Ти нaпрaви нaй-хубaвoтo нeщo зa нac ", " Aкo бeшe лecнo, Oрeшaрcки дa гo e нaпрaвил " - бяха част от виковете на посрещачите.

В репортажа си ТВ Враца разкрива, че посрещачите наподобяват като проведени от ГЕРБ. Става ясно още, че oфициaлнo cъoбщeниe до медиите в района зa пoceщeниeтo нa премиера нe e имaлo, а локалните публицисти не са позволени вътрe до събитието. След като Борисов хвали ремонта на пътя Ботевград-Мездра, публицист от ТВ Враца го отвърна, че това е можело да стане още преди 10 години, само че тогава парите са пренасочени за друго трасе. Агитката обаче не оставя Борисов да отговори и стартира да подвиква към журналистката. След това Борисов изяснява, че в първия мандат трябвало да се направи пътят до Богров, автомагистрала " Тракия ", " Люлин ", " Струма ". Репортажът продължава с роман по какъв начин държавното управление на Борисов е лишило района от ремонт на пътя, тъй като е отклонило парите.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР