Кристофър Макдоналд, който изигра Шутър Макгавин в емблематичния филм Happy

...
Кристофър Макдоналд, който изигра Шутър Макгавин в емблематичния филм Happy
Коментари Харесай

Ще има ли Happy Gilmore 2 като актьорът, изиграл Шутър Макгавин, дава значителна актуализация

Кристофър Макдоналд, който изигра Шутър Макгавин в емблематичния филм Happy Gilmore, разкри, че продължението е „ в развой на работа “, откакто приказва с Адам Сандлър.

Филмът беше пуснат през 1996 година, само че стана голям шлагер измежду почитателите на голфа, разказвайки историята за нетрадиционното пътешестване на Хепи Гилмор от вяра в хокея на лед до първенец по голф. Гилмор, който беше изигран от Сандлър във кино лентата, неотдавна се срещна с Макдоналд и извади сюжет за идното продължение.

Това може да е изненада за почитателите, защото продължението може да излезе 30 години откакто първият филм излезе на кино екраните. Но спекулациите към този момент бяха получени с доста позитивен отговор, оправдавайки решението им да създадат различен филм, защото почитателите демонстрират своята поддръжка.

„ Видях Адам [Сандлър] преди към две седмици и той ми сподели: „ Макдоналд, това ще ти хареса “, сподели Макдоналд по време на радио изявление за 92.3 The Fan на Audacy. „ Казах „ Какво? “ Той сподели „ Какво ще к...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР