Кристоф Глазер е новият генерален директор на хотел Hilton Sofia.

...
Кристоф Глазер е новият генерален директор на хотел Hilton Sofia.
Коментари Харесай

Кристоф Глазер е новият генерал директор на Hilton Sofia

Кристоф Глазер е новият общоприет шеф на хотел Hilton Sofia. С над 20-годишен опит в региона на хотелиерството, господин Глазер се причислява към екипа на Hilton Sofia от Hilton Bonn, където до момента е бил общоприет шеф. Г-н Глазер заменя Щефан Райтер, който след 4 години и половина в София, поема откриването на Hilton Astana в Казахстан.

В ролята си на общоприет шеф на Hilton Sofia господин Глазер ще дава отговор за ежедневните интервенции на водещия Хилтън хотел в столицата, който предлага 245 стаи на 8 етажа, в това число Екзекютив етажи, 17 жилището и многофункционални конферентни зали.

Преди да се причисли към екипа в София, господин Глазер беше отпред на Hilton Bonn, където част от достиженията му включват откриването на два нови ресторанта и постигането на най-хубавите резултати по повод обслужването на гостите. От 2010 година до 2012 година Кристоф Глазер заема позицията Директор Операции в Hilton Munich Park, като преди този момент е на разнообразни управнически позиции в Hilton Zurich Airport, Hilton Munich City и Hilton San Francisco Union Square.

Роден в Южна Германия, Кристоф Глазер стартира своята кариера в хотелиерството в хотел Bayerischer Hof в Мюнхен. Той е фен на зимните спортове, както и на пътешествията.

" За мен е същинско наслаждение да се причисля към екипа на Hilton Sofia. Ще продължаваме да отстояваме репутацията на хотела като място, което предлага чудесно качество и обслужване и като хазаин на разнородни събития и бизнес срещи ", сподели господин Глазер.

Hilton Sofia
Разположен в сърцето на София и заобиколен от Южния парк, Hilton Sofia предлага 245 просторни стаи с съвременно обзавеждане и необикновен аспект към Витоша. Хотелът се гордее с уютния си бизнес салон и неотдавна актуализирания президентски апартамент. Пространството за конференции и мероприятия, от 460 квадратни метра, е допълнено от неповторим атриум и тераси към Южния парк. Гостите на спортния център имат на свое разположение 24 часа фитнес, както и вътрешен басейн, сауна, парна баня, открита тераса и две масажни стаи.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР