Кристина Апългейт изненада всички на наградите Еми“ 2023, когато излезе

...
Кристина Апългейт изненада всички на наградите Еми“ 2023, когато излезе
Коментари Харесай

Смях през сълзи: Кристина Алъпгейт се пошегува със заболяването си на наградите Еми

Кристина Апългейт изненада всички на премиите „ Еми “ 2023, когато излезе на сцената, за да връчи премията за поддържаща женска роля в комедиен сериал на звездата от „ Мечката “ Айо Едебири. Появата ѝ доведе до бурни аплодисменти от публиката и накара Апългейт да се просълзи.

Актрисата от " Женени с деца "  обяви през август 2021 година, че е диагностицирана с множествена склероза (МС) и значително остана отвън светлината на прожекторите с изключение на няколко обществени изяви предходната година в поддръжка на последния сезон на „ Мъртъв за мен “, нейният известен комедиен сериал от Netflix, за който тя имаше номинация за „ Еми “ на тазгодишното шоу за изключителна актриса в комедиен сериал.

„ Много ви благодаря “ , сподели Апългейт на публиката на премиите „ Еми “, до момента в който тя избухна в овации. „ О, боже мой, вие напълно се подигравате на увреждането ми, като стоите прави. Всичко е наред... " , пошегува се актрисата.

Докато публиката продължаваше да ръкопляска с всяка дума, казана от Апългейт, тя хумористично отвърна: „ Не е нужно да ръкопляскаме всякога, когато направя нещо. “

В изявление за Variety преди миналогодишната гала, на която получи своя звезда на Алеята на славата, Апългейт сподели, че снимането на последния сезон на сериала „ Мъртъв за мен “, до момента в който се бори с множествената склероза, е „ мъчно, колкото бихте си показали, че ще бъде “. Актрисата трябваше да употребява инвалидна количка, с цел да отива до снимачната площадка. Тя сподели пред L.A. Times, че са ѝ лишили месеци, преди да може да гледа последния сезон на шоуто.

„ Не ми харесва да гледам как се боря “ , сподели Апългейт. „ Освен това качих килограми поради безучастие и медикаменти, приличах на себе си и не се усещах като себе си. В един миг съумях да се дистанцирам от личното си его и да осъзная какъв брой красив сериал беше. Всички подиуми, в които не съм взела участие, бяха толкоз занимателни за гледане и прекарване за първи път. “

По-късно Апългейт сподели пред L. A, Times, че обмисля прекосяване към гласови функции на цялостен работен ден, с цел да може да продължи да печели пари като работещ артист с множествена склероза.

„ В момента не мога да си показва да ставам в 5 сутринта и да извозвам 12 до 14 часа на снимачна площадка “ , сподели Апългейт тогава. „ В момента не съм способна на това. “

Като опция, Апългейт сподели, че планува идващите ѝ стъпки в Холивуд да включват изкарване на пари от продуциране и озвучаване, " с цел да се увери, че щерка ми е нахранена и ние сме вкъщи “.

 

 
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР