Кристиано Роналдо все още е под карантина в дома си,

...
Кристиано Роналдо все още е под карантина в дома си,
Коментари Харесай

Под карантина: Роналдо проговори на руски

Кристиано Роналдо към момента е под карантина в дома си, откакто преди дни даде позитивна проба за COVID-19. Това обаче не му пречи да радва своите почитатели и почитатели в обществените мрежи.

Вместо да скучае, португалската футболна звезда реши да разнообрази вечерта си с живо включване в " Инстаграм ". Последователите му незабавно откликнаха с редица въпроси и с пожелания за бързо завръщане към тренировките и мачовете.

Роналдо се постара да обърне внимание на колкото се може повече от своите почитатели, а може би най-специални се почувстваха феновете му в Русия. Изненадващо португалецът ги поздрави на техния език с " Наздраве ", " Как сте? " и " Добре ".
View this post on Instagram
on Oct 16, 2020 at 1:08pm PDT

Звездата на " Ювентус " се завърна в Торино дружно със фамилията си, откакто беше тестван в Португалия и там научи, че е инфектиран с COVID-19. Именно това негово решение да пътува назад за Италия провокира голям брой спорни мнения.

Роналдо е употребявал медицински аероплан и не е контактувал с водача или водача на колата за спешна помощ, която го е откарала в дома му. Въпреки това спортният министър на Италия остро разкритикува държанието на звездата и съобщи, че завръщането му в Италия е нарушаване на наставления протокол при позитивен тест за ковид.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР