Кристиано Роналдо смятал завръщането си в Манчестър Юнайтед за катастрофа,

...
Кристиано Роналдо смятал завръщането си в Манчестър Юнайтед за катастрофа,
Коментари Харесай

За Кристиано Роналдо завръщането му на Олд Трафорд било катастрофа

Кристиано Роналдо считал завръщането си в Манчестър Юнайтед за злополука, написа “Сън ”. Според изданието в книга, описваща кариерата на петкратния притежател на „ Златната топка “, се твърди, че Роналдо е бил трагичен при някогашния краткотраен управител на Манчестър Юнайтед Ралф Рангник.

Става дума за книгата “Messi vs Ronaldo: One Rivalry, Two GOATs, and the Era That Remade the World’s Game ” с създатели Джошуа Робинсън и Джонатан Клег, които са кореспонденти от Wall Street journal. В творбата си двамата описват съревнованието сред двамата велики футболисти.

Та съгласно тази книга 37-годишният португалец бил нервиран, че Манчестър Юнайтед не се е развил, откогато той напусна Реал Мадрид през 2009 година Той останал неудовлетворен и от неналичието на вложения в оборудването на подготвителната база в Карингтън. Освен това Роналдо нил засегнат, че единствено няколко играчи на Юнайтед са запазили същото равнище на физическа форма като него.

Наскоро мениджърът на " алените дяволи " Ерик загар Хаг в профил 37-годишния португалец от тренировки с главния тим, откакто футболистът демонстративно напусна пейката преди края на мача от 12-ия кръг на Висшата лига против Тотнъм (2:0).

Роналдо изясни държанието си с обстоятелството, че е бил превзет от страсти. Във вторник Манчестър Юнайтед разгласи, че звездата се е върнал към тренировки с първия тим. Той към този момент взе присъединяване в мача с Шериф (3:0) от Лига Европа в четвъртък и означи гол.

Кристиано игра за Манчестър Юнайтед от 2003 до 2009 година, преди да премине в Реал Мадрид. През лятото на 2021 година британският клуб разгласи завръщането на нападателя.

Досега през сезона CR7 има три гола във всички шампионати, а договорът му изтича в края на акцията.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР