Кристиано Роналдо скоро няма да има нужда от къщата си

...
Кристиано Роналдо скоро няма да има нужда от къщата си
Коментари Харесай

Пари при пари отиват: Кристиано Роналдо с любопитно решение

Кристиано Роналдо скоро няма да има потребност от къщата си в Мадрид. Така той реши да я предложи на своите почитатели. Португалската футболна звезда и приятелката му Джорджина Родригес наскоро оповестиха, че ще отдават своето испанско имение чартърен. Според испанските медии футболистът желае колосалните 10 000 евро на месец. 

Домът на Роналдо в Мадрид е издигнат от известния проектант Хоакин Торес. Дизайнът е съвсем сходен на бункер с неговите великански бетонни стени и дървени панели. В самата предница буквите на Роналдо са издълбани в дръжките на вратите. 

Отвътре жилището е покрито с обилие от стъкло и мрамор. На други места големите прозорци оферират панорама към близките градини и пропущат доста естествена светлина. Впечатляващата повърхност е повече от 43 000 квадратни фута и включва седем спални, девет бани, два басейна, външно джакузи, покрита тераса и солиден гараж. Естествено, обширният комплекс разполага със лично футболно игрище и съвременен фитнес център.

Наречен La Finca, четириетажният парцел е и мястото, където са снимани и двата сезона на риалити шоуто на Netflix за Родригес, " Аз съм Джорджина “, осведоми bTV.

" Първият път, когато пристигнах в къщата на Кристиано, щях да се изгубя “, споделя тя.

" Исках да отида до кухнята да взема вода и нямах визия къде да отида. Понякога ми отнемаше половин час, с цел да стигна до хола, тъй като не знаех пътя назад. Беше толкоз огромно... Мисля, че след половин година тук съумях да науча къде е всичко ", прибавя още тя.

Звучи по този начин, като че ли всеки, който реши да наеме жилището, може да се нуждае от карта.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР