Кристиано Роналдо се завърна в Манчестър Юнайтед и напълно очаквано

...
Кристиано Роналдо се завърна в Манчестър Юнайтед и напълно очаквано
Коментари Харесай

Роналдо промени менюто в "Юнайтед", съотборниците му негодуват

Кристиано Роналдо се завърна в " Манчестър Юнайтед " и изцяло предстоящо взе контрола в свои ръце. Привличането на 36-годишния нападател имаше мигновен финансов резултат. За негативно време бяха продадени негови тениски за милиони евро, а еуфорията измежду почитателите поради обещанията му за трофеи няма по какъв начин да бъде по-голяма.

Но не всички на " Олд Трафорд " одобряват с лекост измененията, които съпътстваха идването на Роналдо.

Освен че оставя своя отпечатък в съблекалнята, португалската суперзвезда към този момент постанова мнението си и за храната, която би трябвало да се употребява.

Всеизвестен факт е, че носителят на пет " Златни топки " съблюдава прецизен хранителен режим. Той към този момент е уведомил готвачите на " Юнайтед " за потребностите и желанията си, само че има много недоволни от другите ястия в менюто.
Снимка: Reuters
" На него тази храна му харесва и прави работа за диетата му, само че на останалите не им харесва. Кристиано е доста фокусиран върху задачите си, а готвачите просто се пробват да оказват помощ ", споделя източник от отбора пред английски таблоид.

Едно от ястията в новото меню е бакалхау - португалски рибен специалитет от сушена и осолена тресчица с яйца. Португалецът обича и октопод. Не пие алкохол и се храни по шест пъти дневно.
Снимка: https://www.instagram.com
Дори на 36 Кристиано Роналдо е пределно стимулиран да продължава да усъвършенства връх след връх. Той се разписа още при завръщането си в Англия, а по-късно и при повторния си дебют за " алените дяволи " в Шампионската лига (загуба с 1:2 от " Йънг Бойс " ).

И е насочен към ново върхово достижение. В сряда (29 септември) " Манчестър Юнайтед " е хазаин на " Виляреал " в мач от втория кръг на Турнира на богатите. Ако играе, както се и чака, то португалецът ще усъвършенства върха на Икер Касияс (176) от най-вече мачове в Шампионската лига.

Срещата ше бъде излъчена онлайн по RING от 22 ч.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР