Кристиано Роналдо разпространи изявление чрез социалните мрежи след поредния голов

...
Кристиано Роналдо разпространи изявление чрез социалните мрежи след поредния голов
Коментари Харесай

Кристиано след рекорда: Едно от най-специалните постижения в кариерата ми

Кристиано Роналдо популяризира изказване посредством обществените мрежи след следващия голов връх, който сложи. Нападателят означи два гола за успеха на Португалия над Ирландия с 2:1 и стана най-резултатният футболист за народен тим със 111 гола, подобрявайки върха на иранеца Али Даей, който има 109.

"От всички върхове, които счупих по време на кариерата си - за благополучие сложих няколко - този е доста специфичен за мен и сигурно е от достиженията, които ме вършат същински горделив.

На първо място, тъй като всякога, когато съставлявам страната си, е специфичен миг, тъй като знам, че пазя Португалия и демонстрирам на света какви са португалците.

Второ, тъй като мачовете на националните тимове постоянно са имали доста мощно влияние върху мен, до момента в който растях и гледах моите идоли да играят за националния байрак на европейски и международни шампионати.

Но най-после и най-много, тъй като отбелязването на 111 гола за Португалия значи 111 момента като тези, които преживяхме довечера в Алгарве, моменти на обединяване и благополучие за милиони португалски жители по целия свят. Всяка жертва си коства поради тях.

Друга причина да оценя това достижение толкоз високо е, тъй като Али Даей е сложил стандартите на толкоз високо равнище, че в един миг даже аз започнах да мисля, че може би в никакъв случай няма да стигна този връх.

Поздравления за Даей, че държи върха толкоз дълго и благодаря, че постоянно ми показваше толкоз доста почитание всякога, когато вкарвах и когато се приближавах все по-близо до неговите 109 гола.

Благодаря, Португалия. Благодаря на всички мои съотборници и съперници, че направиха това пътешестване толкоз незабравимо. Нека продължим да се срещаме на терена през идващите години. Броенето още не е завършило ", написа Роналдо в една от обществените мрежи.

Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР