Кристиано Роналдо не прие много добре последното поражение на Ал

...
Кристиано Роналдо не прие много добре последното поражение на Ал
Коментари Харесай

Кристиано Роналдо пъхна шала на фен в панталоните си и го хвърли обратно в странен изблик

Кристиано Роналдо не одобри доста добре последното проваляне на Ал Насър, защото международната суперзвезда пъхна шал на почитател в панталоните си, преди да го хвърли назад в тълпата в яд.

Странната замяна пристигна, откакто тимът на Роналдо беше на неверната страна при резултат 2-0 против Ал-Хилал във финала на Рияд Сезонната купа. Всякакви сребърни предмети са положителни сребърни предмети, само че надпреварата в действителност се смята за другарски шампионат по средата на сезона.

Това не значи, че няма тежест или авторитет в Саудитска Арабия. Лигата сигурно направи всичко допустимо, с цел да сътвори вълнението преди началото на мача, като сензацията на WWE The Undertaker излезе на терена, с цел да показа трофея на тези в Kingdom Arena, до момента в който играчите се подготвяха за първия съдийски сигнал.

След като театралността преди мача завърши, Ал-Наср изигра разочароващо проваляне с 2-0, което видя голове през първото полувреме на Сергей Милинкович-Савич и Салем Алдавсари, които гарантир...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР