Кристиано Роналдо изпусна нервите си в края на първото полувреме

...
Кристиано Роналдо изпусна нервите си в края на първото полувреме
Коментари Харесай

Ронално си показа рогата. Блъска и крещи

Кристиано Роналдо изпусна нервите си в края на първото полувреме на мача от азиатската Шампионска лига против " Шабаб " и " Ал-Ахли ".

Докато играчите се прибираха към тунела за отмора, португалецът първо се разкрещя на съдията, а по-късно блъсна в гърдите мъж на терена, който искаше да си направи селфи със звездата, заяви gong. Гневът на Кристиано бе подбуден от два противоречиви момента в наказателното поле на съперника. Той първо падна след единоборство със бранител, а по-късно топката срещна ръката на противник след негов удар със странична ножица.
-->
След съдийския сигнал за завършек на първото полувреме при резултат 1:1, 38-годишният Роналдо стартира да крещи на основния рефер от Китай - Фу Минг, размахвайки ръка пред лицето му. На път за съблекалнята той постави пръст на окото си няколко пъти и извика: " Събуди се, разсъни се, по дяволите! "

В този миг на пътя му се изпречи мъж от служебните лица на мача с желание да си направи селфи с него. Ядосаният Роналдо обаче освен че се спря, а блъсна индивида в гърдите.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР