Кристиано Роналдо изглежда не се е появил на битката между

...
Кристиано Роналдо изглежда не се е появил на битката между
Коментари Харесай

Мястото на първия ред на Кристиано Роналдо за битката с Антъни Джошуа е празно въпреки специалната покана

Кристиано Роналдо наподобява не се е появил на борбата сред Антъни Джошуа и Франсис Нгану - макар че има непокътнато място на първия ред.

Сблъсъкът в тежка категория се организира в Рияд, където Роналдо в този момент е основан с Al-Nassr, само че мистериозно видя мястото, останало празно, до момента в който се състезаваха в тежка категория. Роналдо взе участие в провалянето на Ал-Насър с 3-1 против Ал-Раед в четвъртък, като неговият тим в този момент изостава от Ал-Хилал с 12 точки на върха в Саудитската професионална лига.

Португалският национал беше към боксови голиати по-рано през седмицата, когато той се появи на фотография дружно с първенеца в тежка категория Тайсън Фюри, в допълнение към Джошуа и Нгану във вторник вечерта. Кралският консултант на Саудитска Арабия Турки Алалших също беше на това изображение и трябваше да бъде на мястото до Роналдо в петък вечерта.

39-годишната суперзвезда имаше името си на избраното му място. Неговото място видя неговия псевдоним „ CR7 “ гравиран в материала, до момента в който...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР