Кристиано Роналдо е сред номинираните за място в “Идеалния отбор

...
Кристиано Роналдо е сред номинираните за място в “Идеалния отбор
Коментари Харесай

Кристиано Роналдо е номиниран за “Идеалния отбор на ФИФПро”

Кристиано Роналдо е измежду номинираните за място в “Идеалния тим ” на Международната федерация на професионалните футболисти (ФИФПро) за 2022 година Тук изборът се прави единствено от професионални състезатели (около 65 000) от 66 футболни асоциация от целия свят. Всеки подобен състезател може да номинира по трима свои сътрудници за всяка една от позициите на вратар, бранител, халф и нападател. Под внимание си взимат постигнатите резултати на всеки в интервала 8 август 2021 година - 18 декември 2022 година, като изискването е всеки номиниран да е записал най-малко 35 мача общо за клуба и националния си тим.

В исторически проект Лионел Меси и Кристиано са с най-вече участия в “Идеалния тим ” - по 15 пъти. Зад тях най-близо е Серхио Рамос с 11.

Организаторите разкриха кои футболисти по постове са събрали най-вече гласове в този момент, като 11-те спечелили ще бъдат оповестени по-късно. Идеалният състав се образува от един вратар, трима бранители, трима полузащитници и трима нападатели. 11-ият състезател е полеви и ще бъде този, който е събрал най-вече точки отвън останалите деветима полеви, които към този момент са намерили място в спонтанния тим.

Номинираните по позиции

Вратари:

Защитници

Халфове

Нападатели

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Imago
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР