КРИСТИАН и Гери Хорнър се пръскат в нов плувен басейн

...
КРИСТИАН и Гери Хорнър се пръскат в нов плувен басейн
Коментари Харесай

Гери Хорнър в битка за построяването на ВТОРИ плувен басейн в шикозно имение – въпреки спора за работите „замърсяване на ландшафта“

КРИСТИАН и Гери Хорнър се пръскат в нов плувен басейн в своя исторически селски дом – само че може да се приземят в гореща вода с природозащитници.

50-годишният необут на Red Bull Racing и брачната половинка му Spice Girl, 51, са кандидатствали за позволение за градеж на открит басейн с размери 40x16 фута на територията на обширното им имение в Оксфордшир.

Но Кристиан и Гери може да се изправят пред борба с длъжностни лица в локалния съвет, защото техният някогашен викарий от 18-ти век е включен в листата от II степен и препоръчаното място е в границите на историческа оградена градина.

Басейнът с дълбочина 1,8 м ще включва шадраван в стената в плиткия завършек на 1,2 м, павирана тераса, външни душове, нов ограждащ двор, настилка по поръчка и декоративни насаждения.

Предложената градина с басейн ще включва действителен топиарий, алея с ябълки или рози с арки от дървета, жив плет от тис, зеленчукова градина, повдигнати цветни лехи и клетка за плодове.

В декларация за влияние в...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР