Кристиан Хорнер даде да се разбере, че все още ръководи

...
Кристиан Хорнер даде да се разбере, че все още ръководи
Коментари Харесай

Кристиан Хорнер потвърждава властта си над Макс Верстапен и Хелмут Марко в Red Bull

Кристиан Хорнер даде да се разбере, че към момента управлява Red Bull Racing макар продължаващите спекулации по отношение на бъдещето му във Формула 1.

50-годишният Хорнър беше упрекнат от сътрудник в " неуместно държание " и разследван от компанията майка. По-късно той беше освободен, само че въпросът остава основна тематика на диалог на фона на догатките за допустима битка за власт зад кулисите.

Бащата на Макс Верстапен, Йос, обществено е предполагал, че Хорнер би трябвало да напусне повече от веднъж. А самият консултант Хелмут Марко беше обект на настрана следствие.

Сагата засенчи отбраната на купата на Ред Бул, само че не я дерайлира. Верстапен свърши работата по пътя, с цел да стартира сезон 2024 с следващи победи, до момента в който съотборникът му Серхио Перес приключи втори и в двете надпревари, с цел да сложи тима на към този момент командваща позиция в класирането.

В желанието си да избегне драмата да помрачи още повече тези резултати, Хорнър желае да начертае линия под това. Той сподели пред репорте...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР