Кристиан Хорнър днес ще има шанса да представи случая си

...
Кристиан Хорнър днес ще има шанса да представи случая си
Коментари Харесай

Кристиан Хорнър присъства на изслушване за разследване на Red Bull, докато кариерата във F1 виси на косъм

Кристиан Хорнър през днешния ден ще има шанса да показа случая си пред следователя, който дава отговор за оценката на обвиняването за неуместно държание, отправено против него от Red Bull Racing сътрудник.

Служителка на спортния тим на Формула 1 отиде в компанията майка на Red Bull с жалбата, което провокира следствието. Хорнър приказва обществено по въпроса единствено с цел да отхвърли изрично обвиняванията против него.

Днес той ще участва на среща, на която ще бъде разпитан по отношение на детайлностите по жалбата от външния следовател, нает от Red Bull да поеме отговорността за случая. Той също по този начин ще има шанса да изясни своята страна на историята.

Хорнър остава на поста си като шеф на тима и основен изпълнителен шеф на Red Bull Racing, до момента в който тече следствието. Но решение за бъдещето му в тези функции не се чака в петък.

Вместо това виновният откривател евентуално ще отдели най-малко уикенда, с цел да прегледа всички обстоятелства, преди да показа своите констатации и п...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР