Кристиан Хорнър беше забелязан да шофира от дома си в

...
Кристиан Хорнър беше забелязан да шофира от дома си в
Коментари Харесай

Крисчън Хорнър излиза от прикритието преди изслушването на Red Bull по обвинение в неподходящо поведение

Кристиан Хорнър беше видян да кара от вкъщи си в четвъртък сутринта, до момента в който се приготвя за чуване, което може да реши бъдещето му в Red Bull.

Хорнър беше упрекнат от сътрудник от Red Bull Racing в „ неуместно държание “. Въпросът се приема съществено от компанията майка на колоса за енергийни питиета, която в понеделник разгласи следствие. 50-годишният мъж изрично отхвърля обвиняванията против него. Той остава на поста си като началник на тима, до момента в който тече следствието, и беше сниман да кара в дъжда, откакто напусна дома си в четвъртък.

Хорнър работи като началник на тима на основния тим на Red Bull във Формула 1 от дебюта му сезон през 2005 година Предстоящата акция през 2024 година ще означи своята 20-та година в мрежата - само че следствието на изказванията, отправени против нейния дълготраен водач, хвърли тъмна сянка върху подготовката й.

В петък ще се организира чуване, по време на което Хорнър ще се срещне с самостоятелния следовател, нает от Ред Бул да наблюда...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР