Кристи, която дълго време чакаше бившия си любим да се

...
Кристи, която дълго време чакаше бившия си любим да се
Коментари Харесай

Кредитната силиконка Кристин Каменова заби борец


Кристи, която дълго време чакаше някогашния си обичан да се разведе е предпочела да играе на несъмнено и е зарязала морския си обичан в интерес на татуирания мускулест Иван.

„ Сексът не е обич, любовта не е секс, само че когато двете вървят дружно, се случва едно от най-красивите неща на света “, споделя за връзката си с една от най-пищните българки борецът. Иван от години работи и живее в София. Заради новата си обич силиконката също се е хвърлила към татуировките и нашарила цялата си ръка, с цел да е като мускулестия си ухажор, написа „ България Днес “.

Кристин към този момент е показала новото си гадже на родителите си, а майка й се радва, че щерка й няма връзка с женен мъж. Кристин обожава да глези обичания си с вкусотии. „ Аз съм непретенциозно момиче отвън медийното пространство, където съм скандална. Готвя, пера, не ме плаши никаква домакинска работа “, споделя хубавицата. И добавя: „ Мечтая за семейство. Надявам се до няколко години да имам и дете “.

Тя обаче признава, че даже и обвързана няма да избяга от имиджа си на пикантно момиче с голям бюст. " На никого не натрапвам и не споделям да си постави 2000 кубика силикон, Аз съм избрала да бъда Кристин с огромните гърди и това ще остане до края на живота ми “.
Източник: blife.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР