Криско се ожени официално за хубавата Цвети, двамата са семейство

...
Криско се ожени официално за хубавата Цвети, двамата са семейство
Коментари Харесай

Разстреля Ни На Коледа! Най-Известният Български Шоумен Се Ожени Съвсем Тайно! Вижте Булката, Изтекоха Снимки! В Пълна Тайна Се Пазеше Сватбата На

Криско се ожени публично за хубавата Цвети, двамата са семейство

В обществената мрежа хубавата Цвети е сменила семейството си на Талева, каквато е семейството на Криско – Кристиан Талев. Рапърът пък от дълго време признаваше в интервютата си, че към този момент е изцяло подготвен за семейство и деца.

Въпреки това двамата отхвърлиха да бият тъпана и да вършат цирк на хората от най-важния миг в живота си. Предполага се, че сватбата им е обвързвана с екскурзията в Дубай, която се явила сватбено странствуване.



Важното е едно – самата Цвети не желае повече да мълчи и да се прави на ударена, а да разгласи пред целия свят, че е законната стопанка на сърцето на рапъра.

„ Да, оженихме се. Крис нееднократно е казвал, че не обича сватби и по тази причина го направихме скрито. Но към този момент не желая да се укривам. Крайно време е фенките му, както и някои други особи да схванат, че Криско и аз сме семейство “, похвалила се сладураната на своите най-близки приятелки.

Под „ другите особи “ тя имала поради някогашната на Кристиан – Ася Капчикова. Макар да си има гадже – Живко, плеймейтката от Девин още се държала по този начин, като че ли Криско й принадлежи и обича единствено нея.

Припомняме, че Капчикова гледаше с подигравка Цвети и не пропускаше комфортен миг да я жегне с нещо. Е, единствено че се разбра коя е била в действителност специфичната жена в живота на рапъра.
Tags: ОЩЕ КЛЮКИИЗВЕСТНИ ЛИЧНОСТИИНТРИГИ
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР