Криско най-после официално призна, че ще става татко. Вчера рапърът

...
Криско най-после официално призна, че ще става татко. Вчера рапърът
Коментари Харесай

Взрив: Криско най-после си призна, че ще става татко СНИМКИ

Криско най-сетне публично призна, че ще става баща. Вчера рапърът показа новата си ария „ Да или не “, където във видеото демонстрират корема на на бременната му другарка, написа уеб сайтът Lupa.bg.

Габровецът ще стане баща в края на лятото. Гаджето на рапъра – Цветелина Петрова, няма самообладание да стане майка. Бъдещите родители обаче за момента не възнамеряват да се оженят и да подписват формален брак.

В момента танцьорката Цвети е в средата на шестия месец на бременността. До в този момент бъдещите родители криеха щастливата новина от поверие. Сега за първи път публично признават клюките, които се носеха от месеци.

Криско от дълго време признаваше, че е подготвен да сътвори семейство и да стане татко. А и за какво да не бъде, откакто кариерата му върви повече от добре и е финансово подплатен.

Припомняме, че преди да срещне Цвети Петрова, рапърът имаше няколко години връзка с плеймейтката Ася Капчикова. Двамата сякаш бяха бясно влюбени, само че след това се разделиха като виновността за това се приписваше на Асето.

Тя и досега го раздава свободна и избира да си гледа живота, вместо да се обвързва с някой мъж. Последният й другар Живко от дълго време към този момент е натирен от живота й като след него тя не е показвала нов сътрудник до себе си.

Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР