Криско и приятелката му Цветелина Петрова станаха родители за втори

...
Криско и приятелката му Цветелина Петрова станаха родители за втори
Коментари Харесай

Честито! Криско стана баща за втори път, с Цвети споделиха първи снимки

Криско и приятелката му Цветелина Петрова станаха родители за повторно! Новината идва от Instagram профилите на двамата, като още веднъж бяха оповестени фотоси в черно и бяло, на които родителите са закрили с емоджита личицето на детето:

Двамата родители не споделят доста, само че благодарят на доктор Панова и доктор Фадел на болница " Света София ", известна още като Тина Киркова. 

Виж още: Карък: Бременната в 9-ия месец Радина Кърджилова пипна Коронавирус, усмивката ѝ обаче не слиза от лицето

Засега не е ясно какъв е полът на бебчето, само че евентуално това ще стане ясно в околните дни. Под обявата на Криско към този момент честитка е оставил Фики Стораро, който пожелава на изпълнителя новороденото ангелче доста да ги радва. 

Виж още: Напрежение сред Азис и фамилия Стораро? Нищо сходно!

Че Криско ще става татко за повторно, стана ясно на Коледа.  " Леко върви бременността. И първата беше по този начин. Тогава обаче качих доста килограми, бях се поотпуснала малко повече, в този момент се пробвам малко да се лимитирам ", призна тогава Цвети.

Виж още: Признание: Мартина Вачкова живее два паралелни живота! Актрисата с обръщение към българките

Криско и Цвети към този момент имат едно детенце, дъщеричка на име Амая. Тя навърши 1 годинка на 21 септември, а от фотосите от събитието се появиха клюки, че Цвети още веднъж е бременна. Е, очевидно те са били самата истина. Двамата постоянно са споделяли, че желаят да имат дечица с дребна разлика във възрастта. 

Изображение: https://www.instagram.com/cvetelinapetrova1/
https://www.instagram.com/kriskobeats/

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР