Криско е пръснал поне 15 бона, за да тунингова жена

...
Криско е пръснал поне 15 бона, за да тунингова жена
Коментари Харесай

Криско тунингова гаджето си по свой вкус за 15 бона

Криско е пръснал най-малко 15 бона, с цел да тунингова жена си Цветелина.

Откакто е с него, танцьорката с мудни темпове, само че без да стопира, настойчиво трансформира външния си тип, писа „ Уикенд “.

Само за две години, откогато е с Криско, в лицето на Цвети са настъпили такива промени, че несъмнено и майка ѝ към този момент мъчно я разпознава. На първо място е носът на брюнетката. Както се вижда от нейни остарели фотоси, истинската му форма е много топчеста. Според ценителите на естествената женска хубост, дихателният орган наподобява доста симпатично и отива на лицето на притежателката си.

Явно обаче Цвети е била на друго мнение, тъй като на настоящите ѝ снимки нейният нос няма нищо общо с оригинала. Той е изтънял и наподобява по-прав от преди. За тази смяна Криско се е бръкнал най-малко със 7-8 хиляди лв., считат осведомени с ценовата листа на естетичните хирурзи.

Носът обаче е единствено началото на измененията. Като множеството си колежки от развлекателния отрасъл, Цветелина също харесва сочните устни, по тази причина е напомпала своите с хиалурон, увеличавайки ги с 50 на 100 над програмирания от природата размер. Както е съвременно, резултатът се акцентира с щедро количество искра за устни, с цел да се вижда отдалеко какъв брой доста пари са налети в устата на хубавицата. Поддръжката на този съблазън коства приблизително 2 бона годишно, защото резултатът от хиалурона е краткотраен и, с цел да не се изгуби, е значимо да се инжектира през няколко месеца.

В овала на лицето на брюнетката също има странна смяна. Преди връзката ѝ с Криско той клонеше към форма на квадрат с много необятна ъгловата долна челюст. Тогава обаче Цвети бе най-обикновена танцьорка, която въртеше обич с пловдивски пиар на име Никола. Откакто стана Крисковица, лицето необичайно се издължи. Това може да се дължи на ремонтирана брадичка или някакъв различен прийом, който единствено тя, мъжът и естетичният ѝ хирург знаят. Каквото и да са правили, сигурно е коствало доста пари.

Говори се, че танцьорката постоянно се подлагала и на скъпи процедури за изглеждане на кожата. Носела непрестанен грим, евентуално с цел да не плаши мъжа си заран, когато я види във типа, в който природата я е основала. Всичко това бърка надълбоко в джоба на Кристиан. Габровецът на е от великодушните, само че когато въпросът опирал до дамата, с която се демонстрира пред хората, развързвал кесията и плащал, колкото е нужно, единствено и единствено всички да са удовлетворени.
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР