Крисия е българска певица. Тя представя България на дванадесетото издание

...
Крисия е българска певица. Тя представя България на дванадесетото издание
Коментари Харесай

Крисия, която прослави България на Евровизия, упражни правото си на глас

Крисия е българска певица. Тя показва България на дванадесетото издание на детския песенен конкурс „ Евровизия “ в Малта, класирайки се второ място и записвайки най-хубавото достижение на България в историята на състезанието.

Днес към този момент тя е на 18 години и има правото да гласоподава. За кого даде своя избор младата изпълнителка?

„ Планетата към момента е детска, само че Крисия към този момент е на 18 години. Ще послушам интуицията си за кого да гласоподавам “, това сподели младата певица, която гласоподава за първи път, в ефира на Нова, отправяйки обръщение към ръководещите, че нищо не е постоянно и не би трябвало да не помнят от кое място са пристигнали.

„ Трябва да запазят името си, с цел да оставят по пътя си верните неща. Талантът си е гений, само че дисциплината носи триумф. Затова считам, че би трябвало да има дисциплинираност. Тя води до триумф. Управляващите би трябвало да имат отговорност и да съблюдават обещанията си. Компромисите са значимо нещо, само че за ръководството на цялостен народ, политиците би трябвало да са твърди “, съобщи още Крисия.

Тя добави, че не желае да променя нищо от външния тип на страната ни, тъй като обича своя дом, само че пък има вяра да среща по-щастливи и усмихнати хора.

Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР