Криси Тейгън не е фен на строгите диети и лишенията.

...
Криси Тейгън не е фен на строгите диети и лишенията.
Коментари Харесай

Криси Тейгън: Твърде много обичам храната, за да се лишавам от нея

Криси Тейгън не е почитател на строгите диети и лишенията. Тъй като е същинска кралица на обществените мрежи и е дейна във всичките си профили, я виждаме непрекъснато да ни демонстрира вкусните блюда, стоящи пред нея.

Последният й пост в Twitter завоюва голям брой благосклонности, защото Криси съобщи изрично, че храната остава огромното й „ провинение “, само че не има намерение да се лишава от него, единствено тъй като хората чакат тя да бъде в избрана форма:

„ Сега съм с 10 кг по-тежка, в сравнение с бях преди да родя Майлс. Не започнах да недояждам, тъй като прекалено много обичам храната. Примирих се, че това е фигурата ми сега, моето ново „ обикновено “, откакто толкоз дълго време тялото ми е такова “, написа тя.

Тейген роди второто си дете – Майлс – на 16-и май 2018 година И в случай че другите звездни майки се допитваха до диетолози, Криси не остави процеса на възобновяване да я тормози.

Макар и да е безпределно откровена в нещата, които споделя в мрежите, наскоро тя съобщи, че не всичко е такова, каквото наподобява: „ В Instagram виждате едно, само че другото остава единствено за нас. Не споделяме всичко. “, сподели тя, когато разкри с почитателите си един тежък ден, който е имала с щерка си Луна.

Затова Криси счита за значимо да ни подсети, че без значение, че животът й наподобява просто магически и лек, тя минава през всички неща, през които всеки различен човек на тази планета.

EVA
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР