Криси Тейгън качи снимка в Инстаграм, която меко казано притесни

...
Криси Тейгън качи снимка в Инстаграм, която меко казано притесни
Коментари Харесай

Криси Тейгън със страшна алергична реакция от един портокал, устните ѝ се подуха

Криси Тейгън качи фотография в Инстаграм, която меко казано тормози почитателите ѝ. На фрагмента се вижда, че устните на хубавицата са съществено подути, само че не става дума за разкрасителна процедура, а за много неприятна алергична реакция.

35-годишният модел, брачна половинка на артиста Джон Леджънд, се оказа, че има нетърпимост към портокалови кори. Алергичната реакция станала, откакто Криси отхапала малко от кората на плода, което довело до издуване на устните, както самата тя означи в поста към фотографията.

Виж още:

Красавицата изясни, че това не са филъри, които напоследък са много известни измежду дамите, нито пък е неприятно направена козметична процедура.

" Изглеждам прелестно! Не е неточност с филъри, само че и не ми пука! Случи се, откакто отхапах малко от кората на недоверчив портокал. Може би пестициди по външната част? ", гласят думите на Тейгън. Красивата половинка на Леджънд бързо се посъветвала със експерт в региона.

Тя потърсила съвета на лекар Сандра Лий, а тя ѝ споделила, че това е просто алергия, която ще отмине. За благополучие към този момент няма и диря от подуването, а устните на Криси са възвърнали нормалната си форма.

Виж още:

Изображение: https://www.instagram.com/chrissyteigen/

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР