Криси Нгуен сподели много емоционален пост в Инстаграм, с който

...
Криси Нгуен сподели много емоционален пост в Инстаграм, с който
Коментари Харесай

Три за щастие: Екзотичната Криси Нгуен и Pavell празнуват годишнина от запознанството си

Криси Нгуен показа доста прочувствен пост в Инстаграм, с който означи годишнината от началото на връзката ѝ с Павел от Pavell & Venci Venc.

Изпълнителят и екзотичната моделка наподобяват все по този начин влюбени и щастливи дружно, а това го потвърждават и думите, които тя написа: " 3 години дружно! 3 години обич и другарство! Гледайки дружно в една посока. Да намериш индивида, с който да изградиш връзка в цялостен баланс, е скъпо и мъчно Аз си те вардя! ", написа Криси под фотоси в мрежата.

Виж още: Секси дупе: Красивото гадже на Папи Ханс сподели неповторими форми 

Павел доста пъти е показвал обществено любовта си към екзотичната хубавица. Парчето " Топъл чай ", е отдадено точно на нея и връзката им, която е много дълбока и откровена. Пред Vbox7 Криси е споделяла, че Павел я е спечелил с доста простички неща - усмивката, очите му, които намира за доста " дълбоки и топли ", както сама показа. 

Виж още: Радинела Чушева се избави от пожарите в Турция: " Ситуацията беше доста неприятна "

" Това, с което тя ме завоюва още първоначално беше къс роман за компликациите, които е претърпяла. Имала е нелек живот, който обаче не я е пречупил. Успяла е да резервира положителното си сърце и горещото ядро в себе си. Такава осанка с такава сърцевина е изключителна необичайност ", пък сподели особено за нас Павел в същото изявление за Vbox7.

Двамата се срещат по време на фотосите на песента " Ти губиш " на Eva Parmakova ft. Pavell & Venci Venc’. " Втората вечер, в която снимахме на Крушуна, лежахме на една красива поляна и си говорихме защо ли не, а времето просто спря. ❤️ ", разказвала е Криси. 

Изображение: 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР