Крис Прат е пострадал при нелеп инцидент. Актьорът от Пазители

...
Крис Прат е пострадал при нелеп инцидент. Актьорът от Пазители
Коментари Харесай

Крис Прат пострада нелепо ВИДЕО

Крис Прат е потърпевш при безразсъден случай. Актьорът от " Пазители на галактиката " се доближил неразумно до пчелен кошер и бил жилнат по окото, признавайки че е имал " подправено възприятие за сигурност ", откакто е гледал видеоклипове на тексаската пчеларка Ерика Томпсън.

Тя обгрижва пчелите и техните кошери без защитно облекло, само че концепцията на Прат, че също като нея може да " управлява " жилещите инсекти, бързо се провалила.
   Вижте тази обява в Instagram.   

Носейки слънчеви очила, той сподели във видеоклип, споделен в профила му в Instagram: " И по този начин, проследявам тази пчеларка в Инстаграм, тя е толкоз готина и смела и отива пред тези кошери с пчели и споделя: " Те са доста спокойни през днешния ден. Ще отстрани пчелите, ще употребявам голите си ръце, с цел да пресея пчелите и да потърся майката ".

" Така че това ми сътвори подправено възприятие за сигурност, при което си споделих: " Мисля, че и аз мога да управлявам пчелите ". В началото на тази седмица 43-годишният артист реши да се опита да се приближи до няколко пчели, като смяташе, че жужащите производители на мед са " спокойни ".

Той продължи: " Всъщност, това, което се случи с пчелите, беше, че те са се развъдили: " Преди два дни видях един кошер и потеглих към него, а индивидът, който стоеше до мен, сподели: " Внимавай, има пчели ", а аз споделих: " Тези пчели наподобяват доста спокойни ".

" И аз просто се загледах в тези пчели и тогава една от тях излезе и ме ужили в право в окото. Така че, както и да е, ма*** ѝ тази жена с пчелите. "

След това Крис смъкна слънчевите си очила и сподели подутото си око.

" Дамата с пчелите " бързо отговори на известието и прикани Крис вместо това да се концентрира върху актьорската си кариера. Тя написа: " Чакай - значи в този момент ще бъдеш водопроводчик и пчелар @prattprattpratt?! Ако оставиш спасяването на пчелите на мен и на други експерти, ще можеш да се съсредоточиш върху спасяването на принцесата, Марио "
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР