Крис Хемсуърт не е просто актьор, който играе в различни

...
Крис Хемсуърт не е просто актьор, който играе в различни
Коментари Харесай

Как Крис Хемсуърт се справя със стреса и напрежението? Оказва се доста просто

Крис Хемсуърт не е просто артист, който играе в разнообразни кино продукции и печели милиони. Той е несъмнено мъж с задача и визия за живота. Хемсуърт е една от звездите, които имат отношение към природата, към хората с разнообразни проблеми, в това число духовни и физически. Крис е прочут и с това, че обожава тренировките и здравословното хранене. Дори сътвори приложение, в което едни от най-хубавите експерти в областта на спорта, храненето и духовните практики преподават. 

Виж още:

Преди дни артистът разгласява поредност от завладяващи видеа в своята публична Инстаграм страница. Във всяко видео се вижда, че Крис медитира. В едното видео Крис медитира на дъното на басейн, до момента в който сина му плува към него. В друго клипче той споделя, че обича да медитира на фона на поле от цикламени цветя, въпреки алергиите му да се засилват. Идеята на тези видеоклипове, които имат и леко смешен детайл, в действителност е да разпространяват точно неговото фитнес приложение Centr, само че и да подтикват повече хора да се грижат за своето физическо и ментално здраве.

Виж още:

Крис въпреки всичко споделя, че не си е представял, че точно през 2020 година, ще има най-голяма потребност от това да балансира себе си вътрешно. Медитацията е сполучливо средство да се справите със стрес, напрежение и други проблеми, които изтезават душeвността ни. Да, тя евентуално няма да реши самите проблеми в персонално или професионално отношение, само че е доста евентуално да ни помогне да забележим дадената обстановка от различен ъгъл, с много по-спокоен разум и по този начин да решим по какъв начин да действаме.

Виж още:

Източник thumbnail & фотоси:   https://www.instagram.com/chrishemsworth/ 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР