Крис Еванс и слушателите му останаха разплакани, когато един от

...
Крис Еванс и слушателите му останаха разплакани, когато един от
Коментари Харесай

Крис Евънс и неговите слушатели си тръгнаха разплакани, когато дългогодишният му колега напусна радиошоуто на живо в ефир

Крис Еванс и слушателите му останаха разплакани, когато един от сътрудниците му се отписа с прочувствено известие - овакантяване на шоу.

Рейчъл Хорн е работила с 58-годишния Крис в неговото шоу на Virgin Radio, The Chris Evans Breakfast Show, от 2018 година насам - и е работила с него в BBC години преди този миг. В края на предишния месец обаче 44-годишната майка на три деца - която е омъжена за 45-годишния комедиант Алекс Хорн - разгласи в ефир, че напуща шоуто за закуска на Virgin Radio след шест години услуга.

В знак на почитание Крис даде на Рейчъл - която работеше като читател на вести в шоуто - ефир, когато тя направи откровено и прочувствено известие за овакантяване. Кадри от трогателния миг по-късно бяха споделени онлайн и демонстрираха както Рейчъл, по този начин и Крис да се разплакват, до момента в който тя слушаше впечатляващата си тирада.

Рейчъл сподели: „ Много съм тъжна да кажа, че това е последният ми ден в шоу. Обичах времето си с този екип макар и даже от време на време заради алармата в 4 сутринта. Спо...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР