Криптокралицата Ружа Игнатова е имала източници от България, които са

...
Криптокралицата Ружа Игнатова е имала източници от България, които са
Коментари Харесай

Германски журналист за криптокралицата Ружа Игнатова: Или е убита, или е в Гърция, Индия, Русия

Криптокралицата Ружа Игнатова е имала източници от България, които са я уведомили за следствията против нея. Това съобщи на немският публицист Йохан декор Мирбах. Документалният му филм – поредност, озаглавен ”Криптокралицата – измамата OneCoin ”, ще стартира да се излъчва от довечера по една от немските малките екрани.

„ Разполагаме с документи, за които знаем, че тя е прочела, които са минали през българските управляващи, само че не мога да кажа името на този, който ѝ ги е дал. Ние знаем, че е имало група служители на реда, които са разследвали OneCoin през 2016. В това число управляващите в Германия, Нидерландия, Франция, Америка и даже в Обединените арабски емирства. Формирали са група, която е наречена “Операция Сателит ” и Ружа е знаела за това. Знаела е за това, както е знаела за следствието на ФБР и това на Германия. Тя е имала източници в България, които са работили в полицията и пълномощия. Тя е наела някогашен разузнавач Франк Шнайдер, който е някогашен началник на тайните служби на Люксембург… Тя е знаела къде може да пътува и къде не. Знаела е къде полицията я е чакала и къде не “, описа Йохан декор Мирбах пред Българска национална телевизия.

Докато събира обстоятелства за документалния си филм “Криптокралицата – Измамата OneCoin ”, журналистът чува разнообразни версии за случилото се след изгубването на Игнатова.

„ Шансът да не е жива е огромен. Следващата версия е, че е в Дубай. Има съмнения и че е в Гърция. Други източници ни споделиха, че е в Русия и Индия. Има и такива, които настояват, че се е върнала в Германия. Във ФБР не мислят, че тя е мъртва и са оповестили 100 хиляди $ за главата ѝ “, споделя Фон Мирбах.

Схемата за пране на пари е употребена също за търговия с оръжия и опиати.

„ Хората в Уганда да вземем за пример са продавали земите си, козите единствено, с цел да си купят Onecoin. В контакт съм с хора, които продават OneCoin. Пишат ми известия, че би трябвало да кажа същинската история, че OneCoin не е машинация “, споделя журналистът.

 
Източник: newsbg.eu

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР