Крипто анализатор, познат като Bluntz, сподели своя оптимизъм относно меме

...
Крипто анализатор, познат като Bluntz, сподели своя оптимизъм относно меме
Коментари Харесай

Меме криптовалута се изстреля с над 300% – ще продължи ли възхода?

Крипто анализатор, прочут като Bluntz, показа своя оптимизъм по отношение на меме монета, която нарастна с над 300% за по-малко от три седмици.

Bluntz твърди , че меме монетата dogwifhat (WIF) е достигнала дъно под $0.10 и предвижда, че ще се върне към цени над това равнище едвам след приключването на сегашния пазарен цикъл.

Анализирайки WIF посредством еднодневна графика и употребявайки теорията за вълните на Елиът в техническия си разбор, Bluntz твърди, че монетата понастоящем се намира във втората вълна на петвълнов модел, като евентуално може да доближи цена, надхвърляща $1.

Според теорията на Елиът главният ценови тренд на даден актив се движи в петвълнов модел, до момента в който корективната вълна следва тривълнов модел.

За да се извърши прогнозата на Bluntz, WIF би трябвало да отрази облага от малко над 300% по отношение на сегашната цена на монетата от $0.370.

Анализаторът обърна внимание и на платформата за смарт контракти Solana ( SOL ), петата по величина криптовалута по пазарна капитализация.

Той допусна, че SOL може да се повиши над $150, което би означавало евентуална облага от малко над 70% по отношение на настоящата и цена от $87.5.

Разглеждайки осемчасовата графика на SOL, Bluntz съобщи , че монетата може да е приключила тривълнов низходящ модел.

Сега платформата се пробва да “ ” зоната почти сред $90 и $100, преди да възобнови възходящия тренд, който може да я изстреля над $150.

Източник: cryptodnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР