Криминално проявена е драснала клечката на мебелния магазин в Лом,

...
Криминално проявена е драснала клечката на мебелния магазин в Лом,
Коментари Харесай

МВР-Монтана: Продавачката драснала клечката на мебелния магазин в Лом, искала да прикрие финансови злоупотреби

Криминално проявена е драснала клечката на мебелния магазин в Лом, оповестяват от пресцентъра на Министерство на вътрешните работи в Монтана.
Припомняме, че пожарът е лумнал към 2.10 часа, на 30 юли.



Тогава на тел. 112 в районното ръководство на Лом е получен сигнал за зародил пожар в мебелен магазин в крайдунавския град. Местопроизшествието е посетено от дежурна група на пожарната и локалното районно ръководство. Служителите открили, че вследствие на зародилия пожар е изгоряла наличната стока – мебели.
На местопроизшествието е осъществен оглед и формирано досъдебно произвеждане по член 331, алинея 1 от Наказателен кодекс. В хода на работа е изработен още един оглед, при който са открити данни за тенденциозен палеж. При извършените незабавни оперативно-издирвателни мероприятия криминалисти на районното ръководство в Лом са открили по „ горещи “ следи причинителя – 46-годишна жена от Якимово, която работи като продавач-консултант в магазина, престъпно проявена и осъждана.
По първични данни, палежът е осъществен за прикриване на финансови злоупотреби. Жената е арестувана с полицейска заповед до 24 часа в локалното районно ръководство, като е направила цялостни признания. По случая са разпитани очевидци. Работата по документирането на закононарушението продължава.

*Снимката е илюстративна
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР