Криминална и икономическа полиция провеждат специализирана операция в село Антон

...
Криминална и икономическа полиция провеждат специализирана операция в село Антон
Коментари Харесай

Спецакция в село Антон след убийството на пастир |

Криминална и икономическа полиция организират профилирана интервенция в село Антон след. 

В акцията вземат участие екипи на Национална агенция за приходите и БАБХ.

Задържаният за убийството 40-годишен мъж е с четири престъпни регистрации за разнообразни закононарушения - кражба на автомобил, взломна кражба, заличаване и разваляне на непознато имущество, придобиване и държане на опиати. Съдебните му регистрации са три, като по две от тях е наказан на пробация след съглашение с прокуратурата, а по едно е получил условна присъда.

Регистрираните сигнали против него от началото на 2020 година са общо седем.

От полицията оповестяват, че жалбите против арестувания са подадени при предходното управление на РУ-Пирдоп. Две от преписките са образувани за жестоко и надменно отношение по отношение на полицейски чиновници.

В края на 2021 година чиновници на ГДНП поканили арестувания за сказка в РУ-Пирдоп. Още на входа на районното ръководство мъжът демонстративно декларирал, че не носи документ за идентичност, държал се жестоко и нападателно към постовия чиновник. След като му бил формиран акт за неносенето на персонална карта, агресивното му държание се трансферирало и към полицейските чиновници, провеждащи беседата с него. Той крещял и обиждал, присмехулно отказвал каквото и да е подпомагане, като безогледно твърдял: „ Нищо не можете да ми извършите “.

Жалбата от пострадалия чиновник на Министерство на вътрешните работи, подадена в Районната прокуратура в Пирдоп, е прекъсната с претекста, че действието е от частен темперамент.

Втората кореспонденция е за жестоко и надменно отношение по отношение на различен чиновник на Министерство на вътрешните работи. Тя също е докладвана по подготвеност в Районната прокуратура в Пирдоп.

Следващите подадени сигнали са за: 

- скандал в заведение в село Душанци. От полицейските чиновници му е формиран сигнален протокол. Преписката по случая е докладвана в Районната прокуратура и прекратена заради липса на данни за осъществено закононарушение.

- гражданин на село Антон алармирал, че до момента в който с други членове на фамилията му почиствали морава, 40-годишният мъж е отправил към тях закани. Преписката по случая също е изпратена в Районната прокуратура.

- тъжба от гражданин на Копривщица - пътувайки за Пирдоп, бил застигнат от лека кола и заставен да спре, след което водачът му е блъснал два шамара. Извършителят е предизвестен с протокол. Преписката е изпратена в Районната прокуратура и след това прекъсната заради липса на данни за осъществено закононарушение.

- неизвестен сигнал по отношение на пазаруване на гласове. След отчет в Районната прокуратура в Пирдоп преписката е прекъсната с направен отвод за формиране на досъдебно произвеждане.

- тъжба е от собственик, че измежду стадо коне е разпознал своя кобила и откакто е казал на 40-годишния мъж, той е почнал да го заплашва и ругае. Материалите по случая са докладвани в Районната прокуратура, като е формирано досъдебно произвеждане за осъществено закононарушение.

Срещу 43-годишния му брат, който е без престъпни и правосъдни регистрации досега, има един сигнал през 2020 година от жител, че обществено е бил застрашен от него на заседание на земеделските производители. Извършителят на действието е предизвестен по надлежния ред с протокол. След отчет на материалите по случая в Районната прокуратура преписката е прекъсната заради липса на данни за осъществено закононарушение.

Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР