Криминалистите от Районното урпавление в Елхово установиха и иззеха голям

...
Криминалистите от Районното урпавление в Елхово установиха и иззеха голям
Коментари Харесай

Исторически артефакти и оръжия откриха униформените в Елхово

Криминалистите от Районното урпавление в Елхово откриха и иззеха огромен брой нелегално притежавани исторически артефакти, оръжия и муниции.

Полицаите подхванали спецоперацията през вчерашния ден, 24 април. В хода на дейностите униформените претърсили два адреса, намиращи се в селата Голям Дервент и Воден.

Първият парцел бил населяван от 49-годишен мъж. В парцела служителите на реда намерили и иззели 8 ловни патрона, кутия с барут и 6 капсул-възпламенители.

При обиска на вторият парцел, благосъстоятелност на 79-годишен мъж, служителите на реда разкрили военен револвер , два пълнителя и 16 бойни патрона . В дома са открити още 279 други патрони - както бойни, по този начин и ловни. Патроните били с друг диаметър. Иззети са още 60 капсул-възпламенители и 7 елементи за разнообразни оръжия.

 Джойнт в буркани и старинни монети държат 20-годишни в казанлъшко
Джойнт в буркани и старинни монети държат 20-годишни в казанлъшко

Открити били и детектори за метал и мини оранжерия

При претърсванията са открити и общо 75 предмета с културно-историческа стойност , за които няма данни да са разпознати и регистрирани по съответния ред. Намерени са и 71 странни монети.

По случая е формирано досъдебно произвеждане. И двамата мъже са арестувани за период до 24 час. Действията по следствието не престават.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР