Криля Советов допусна поражение с 0:1 от Нижний Новгород в

...
Криля Советов допусна поражение с 0:1 от Нижний Новгород в
Коментари Харесай

Криля Советов си създаде проблеми, но не се огъна

Криля Советов позволи проваляне с 0:1 от Нижний Новгород в реванша от баражите за последното свободно място в Премиер лигата, само че с общ резултат 3:2 стигна до крайния триумф. Отборът на Миодраг Божович направи една дузина пропуски, в това число и от дузпа, изпълнена от Паул Антон. Гостите пък осъществиха углавен удар в края на първото полувреме, само че не демонстрираха, че са способни на цялостен поврат.

Въпреки безапелационната победа с 3:1 в първия мач, самарци започнаха много стимулирано и демонстрираха, че ще се опитат да решат нещата в своя изгода още до почивката. Мохамед Рабиу и Рамил Шейдаев насочиха два неточни удара в началните минути, а в средата на полувремето Паул Антон не можа да вкара на празна врата.

Гоелмият воин за Нижний Новгород през първото полувреме беше вратарят Артур Анисимов, който направи серия от блестящи спасявания. В добавеното от съдията време гостите получиха дузпа за нарушаване на Денис Ткачук против Александър Салугин. Фомин прати Сергей Рижиков в противоположния ъгъл, само че реферът Сергей Карасьов подреди дузпата да се извърши наново. Фомин още веднъж не сбърка и даде задатък на своя отбор.

В минутите преди наказателния удар треньорът на Нижний Новгород Дмитрий Черишев беше изпъден, тъй като попречи на футболист на домакините да хвърли тъч.

И през второто полувреме Криля Советов доминираше, само че като по знамение не успяваше да вкара гол. Румънецът Антон даже пропусна дузпа в 56-ата минута, а Анисимов продължаваше да твори чудеса на вратата.

В последния четвърт час гостите се принудиха да се открият, тъй като този резултат не ги устройваше. Те не сътвориха нищо забавно в нападателен проект, а Криля Советов получи пространства за контри, от които по този начин и не се възползва. Въпреки това, самарци резервираха елитния си статут.

Премиер лига - баражи:

КРИЛЯ СОВЕТОВ - НИЖНИЙ НОВГОРОД 0:1 (0:1)
0:1 Д. Фомин (45) д.

МИНУТА Пожарна охрана МИНУТА

* Криля Советов остава в елита с общ резултат от двата мача 3:2
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР