Крилото на Урал (Екатерининбург) Николай Димитров пред Sportal.bg за ситуацията

...
Крилото на Урал (Екатерининбург) Николай Димитров пред Sportal.bg за ситуацията
Коментари Харесай

Хичо: Мисля, че нещата в Левски вървят в добра посока

Крилото на Урал (Екатерининбург) Николай Димитров пред " Sportal.bg " за обстановката в някогашния му отбор - Левски и за какво съгласно него дълги години “сините” нямат триумфи.

“Моето мнение, че доста дълго време се гледаше краткосрочно на развиването на тима. Ясно е, че се изискват бързи резултати от всички, само че съгласно мен основното за триумфа на “синята приказка” бе, че имаше ясна идея и тя се знаеше от масажистите до изпълнителния шеф и всеки я следваше. Видя се, че като се работи и има време нещата се получават. В момента има индикации, че тези неща се случват, само че е значимо да има успокоение откъм финансовата част, конструкция, да няма външни намеси. Мисля, че в този момент нещата вървят в добра посока и се надявам Хубчев да получи задоволително време”, сподели Димитров.

Николай разяснява и хегемонията на Лудогорец на родна почва. Димитров е на мнение, че в случай че някой клуб желае да настигне “орлите”, би трябвало да отговори на техните условия на работа и качество на инфраструктурата.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР