Крилото на ЦСКА е вторият герой в поредицата на клуба

...
Крилото на ЦСКА е вторият герой в поредицата на клуба
Коментари Харесай

Едвин Джеси от ЦСКА: Улицата ме научи да играя футбол

Крилото на ЦСКА е вторият воин в поредицата на клуба " Beyond The Jersey ". В нея играчите на " алените " описват футболната и житейската си история.

" Роден съм в Амстердам, в квартал Балмер, гетото. Беше рисково, трябваше да съм си у дома в 18 или 20:00 часа, не знам. Ако закъснеех, бях наказван. По през целия ден бях на открито, играех футбол, от време на време правех други неща, неприятни неща, само че не чак толкоз неприятни. Никога няма да не помни някои неща, които се случиха там. Спомням си, че един път играех футбол с брат си, чухме нещо да пада и отидохме да погледнем какво е. Беше мъртвец. Особено мъчно бе да предпазиш децата си от улицата. Имаше доста неща за правене там, тъй че за какво да слушаш родителите си.
 Джеси и Евандро в спор за титулярното място
Джеси и Евандро в спор за титулярното място

Любо Пенев не планува съществени промени за мача с Берое

В учебно заведение бях мъдро дете, само че бях дразнител, не обичах да чувам учителите. Имаше наставнически срещи на към три месеца. Не се притеснявах за оценките си, а по-скоро за недоволствата от мен. Повечето пъти оценките ми бяха положителни, само че имах проблеми с дисциплината в час.

наете ли какво правехме? Досещате се за рекламите на Найки и Адидас. С брат ми Реймънд ги имитирахме. Имаше една реклама на Дейвид Бекъм, в която той извършва свободен удар в последната минута и вкарва. Поставяхме топката по същия метод, по който той я поставяше. Такива неща правехме. Рекламата с Роналдиньо, по която всички бяха полудели. Ние имитирахме всичко. Имахме фланелки на Манчестър Юнайтед, които бяха реплика, но в действителност огромна реплика. Разполагахме с 10, двадесет.
 Снимка 405518
Източник:

За учебно заведение не се обличах с елементарни облекла, а с футболен екип. Имаше едно игрище, на който татко ми ни тренираше. Той ни показваше извършения и в случай че пропуснехме, или в случай че не ги правехме по метода, по който той искаше - ставаше проблем.
 Димитър Пенев за Бербатов в ЦСКА: Вземете изявление от почитателите, Митко е играл добре, само че от време на време не...
Димитър Пенев за Бербатов в ЦСКА: Вземете изявление от почитателите, Митко е играл добре, само че от време на време не...

Вижте изявление с Пената

В Амстердам, в Балмер, всеобщо се играе махленски футбол. Това е мястото, където съгласно мен, всеки развива своите умения. Там се научих да играя футбол и аз, сходно на доста други футболисти - Райън Бабел, Куинси Овусу-Абейе, Тимъти Фосу-Менса. Тимъти е част от Манчестър Юнайтед, само че играе чартърен във Фулъм. В Балмер имаме доста надарени момчета.

За мен футболът е моят живот. Той стартира на улицата. Ако не се развличам на терена, това значи, че не показвам себе си, да вземем за пример правенето на финтове - ножици, подправени изстрели и така нататък Опитвам се да се насладя на играта по собствен личен метод. Когато си млад се забавляваш, правейки каквото си искаш. Когато стане по-сериозно, някои играчи се трансформират. Аз съм почитател на техничните футболисти. Наслаждавайте се на играта, в никакъв случай не пораствайте! ", приключи Джеси.
 ЦСКА има нов любимец за своята офанзива - Анте Аралица от Локомотив (Пд)
ЦСКА има нов любимец за своята офанзива - Анте Аралица от Локомотив (Пд)

Хърватинът може да облече " аления " екип през лятото
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР