Крилото на Септември София Георги Русев прибави нови 2 гола

...
Крилото на Септември София Георги Русев прибави нови 2 гола
Коментари Харесай

Георги Русев: Важно е за мен да бележа, Септември играе атакуващ футбол

Крилото на Септември София Георги Русев прибави нови 2 гола на сметката си при успеха 4:2 над Хебър в 8-ия кръг на Втора лига и беше благополучен от този факт. 21-годишният състезател обаче обърна по-голяма внимание на обстоятелството, че за следващ мач неговият отбор позволява ранен гол и би трябвало да обръща развоя на резултата.

Младокът към този момент има 4 гола на сметката си в 7-те следващи победи, с които Септември започва сезон 2019/2020 във втория ни ешелон. Това го изравни с Преслав Йорданов, който също означи един път против Хебър.

„ С доста труд, с доста себераздаване спечелихме. Показахме огромен темперамент, тъй като през първото полувреме ни вкараха гол от съблекалнята, както се споделя. През второто отново почнахме с дузпа и гол в наш ущърб и трябваше два пъти да обръщаме мача, само че успяхме”, сподели Русев пред DIEMA SPORT.

„ Мисля, че главното е концентрацията. Трябва да влизаме по-добре в мачовете. Това в допълнение ще го разясняваме с треньорския щаб и ще би трябвало да го подобряваме.”

„ Ние играем атакуващ футбол и се отваряме, тъй че остават пространства откъм гърба. Опитваме се да пресираме повече и виждате, че Хебър играха повече с изритани топки. Имаше пространство зад нашата отбрана, което е обикновено поради пресата. Така се получиха и техните голове.”

„ Като ти вкарат, би трябвало да обръщаш мача, да атакуваш, да поемаш риск. Засега се получава.”

„ Мисля, че е значимо за мен да отбелязвам, да оказвам помощ на тима, да играя в предни позиции. Най-важното е да върви тима, а аз да оказвам помощ с каквото мога. Аз се усещам съвършено на тази позиция, тя ми е обичаната.”

„ Планът за дуела против ЦСКА 1948? Тепърва ще проучваме противника, който следва. Надявам се да се поздравим с успех”, приключи геният.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР