Крилото на Манчестър Сити Бернардо Силва призна след победата над

...
Крилото на Манчестър Сити Бернардо Силва призна след победата над
Коментари Харесай

Бернардо Силва: Допреди дни мислехме, че сме загубили титлата

Крилото на Манчестър Сити Бернардо Силва призна след успеха над Евертън с 2:0, че след провалянето от Нюкасъл с 1:2 преди десетина дни в отбора са считали, че са изгубили битката с Ливърпул за купата във Висшата лига.

“Добавихме още три точки и това малко усилва напрежението освен върху Ливърпул, само че и върху Тотнъм. Имаме мач в неделя против Челси и нямаме доста време за отмора. Но това е добре. Все още сме в четири надпревари и се борим за всички тях. Това желаеме да вършим до края на сезона. Преди няколко дни мислехме, че сме изгубили купата. Сега сме на върха, без значение че сме с мач повече. Добре е, че сме назад в конкуренцията и ще създадем всичко по силите си да спечелим всички наши мачове и да си свършим работата. За момента това е най-важното нещо.
Man City midfielder Bernardo Silva admits he and his team-mates thought they'd lost the league when they dropped five points behind Liverpool.

A lot can change in eight days...
https://t.co/RxDNy0a6HY #MCFC #LFC pic.twitter.com/F0V6vRXlYB
— BBC Sport (@BBCSport) February 8, 2019 След загубата от Нюкасъл ни беше доста тежко. Бяхме доста разочаровани, повече от всеки различен. Играчите, щабът… всички бяхме доста тъжни, тъй като всички мислехме, че сме изгубили купата в този мач. За благополучие, Ливърпул направи еднакъв с Лестър (1:1) и това ни даде дребна вяра. След това пристигна и още едно реми с Уест Хам (1:1) и това значи, че борбата в този момент е налице. Психически това е огромна мотивация за нас. Ще се опитаме да продължим да си вършим работата и да не се отпускаме, както направихме с Нюкасъл. Знаем какво значи да побеждаваме. Все още сме първенците и знаем какво би трябвало да създадем, с цел да спечелим титлата”, съобщи Силва.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР