Кремена Кунева, бивш депутат и учредител на Фондация Даная, Facebook.

...
Кремена Кунева, бивш депутат и учредител на Фондация Даная, Facebook.
Коментари Харесай

Кремена Кунева: Окончателно Пирогов признаха, че три дни специали...

Кремена Кунева, някогашен народен представител и основател на Фондация " Даная ", Фейсбук. Заглавието е на редакцията на ФрогНюз.

 

Окончателно, че три дни експерт неврохирург не е прегледал физически Даная, нито респективно е приказвал с майка ѝ.

Консултациите за детето, повръщащо кръв, са се провеждали по месинджър, а позвъняването на министъра на опазването на здравето, с цел да отиде неотложно някой там е било същинска случайност, съвпадаща с момента на действителната потребност.

Окончателно Пирогов признаха за безусловно несъответстваща организационна процедура по разпределяне на незабавно лекарство, която управлението на болничното заведение е провело по този начин, че вземането на незабавния медикамент да стане “по-бързо ” с кола на майката от друга болница.

Всъщност процедурата е била толкоз “ефективна ”, че следващата доза от лекарството се отпуска и 4 часа след.

Окончателно Пирогов призна, че скенер не е бил необходим, тъй като детето било с лека контузия на главата и хематологично заболяване, само че не са взели поради мощното главоболие на детето и течащата кръв от носа му.

Окончателно разбрахме, че Пирогов в действителност считат, че са извънредно добре проведена болница до степен, че топ експертите могат да работят по меснджър, а медикаментите да се взимат от други лечебни заведения.

И това е оптимално положителната грижа.

Утре от 14:00 можем да им кажем пред Министерство на здравеопазването, че напълно ни взеха за марули и в действителност, доста прекалиха.

Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР