Кремена Калчева, главен директор на гл. дирекция Услуги по заетостта“

...
Кремена Калчева, главен директор на гл. дирекция Услуги по заетостта“
Коментари Харесай

Замитане на следи в Narod.bg: Шефката в Агенцията по заетостта Кремена Калчева заловена да изнася документи!

Кремена Калчева, основен шеф на гл. дирекция „ Услуги по заетостта “ в Агенцията по заетостта, която е под шапката на Министерството на труда и обществената политика, е хваната да изнася документи от ведомството с евентуална цел замитане на следи от грабежите! Криминалната сага, от която сигурно ще се заинтересува ДАНС, се разиграла довечера, научи извънредно Narod.bg.

Според наш източник Кремена Калчева, за чиито зулуми към този момент писахме, е хваната с папки, които не би трябвало да напущат постройката на министерството, от ведомствената защита. Показателно е, че досега закононарушението се пази в загадка, защото публично известие липсва.

Както първо Narod.bg разкри, Кремена Калчева е съмнително близка до Драгомир Николов, някогашния шеф на Агенцията по заетостта, който бе отхвърлен след редица кавги и сега е разследван по 12 обвинявания.

Николов пък е от приятелския кръг на някогашния началник на Национален осигурителен институт Сотир Ушев – мъжа на служебния министър на спорта Весела Лечева. Смята се, че по тази верига са вървели редица публични поръчки в ущърб на страната.

Реклама

Прелюбопитно е, че министърът на труда и обществената политика Лазар Лазаров си направи оглушки и не в профил Калчева, макар че е наясно с нейните обвързаности.

Още по-скандалното е, че несменяемата чиновничка е бутана от хора с корупционни покупко-продажби за милиони за заместител изпълнителен шеф на Агенцията по заетостта! Както се твърди – с цел да замете всички следи от незаконната активност.

За неволя, обаче, довечера Кремена Карчева е хваната да изнася значими документи, което няма по какъв начин да бъде скрито.

Престъплението, обаче, ще е препъникамък в проекта на корупционерите в Министерството на труда и обществената политика да набутат своята пешка на високия пост, счита информаторът на Narod.bg.

Очаквайте единствено в Narod.bg серия изявления на база отчета на Агенцията за държавна финансова ревизия, в който лъсват кражбите от Агенцията по заетостта
Източник: narod.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР