Кремъл ще следи внимателно предстоящата след няколко часа среща между

...
Кремъл ще следи внимателно предстоящата след няколко часа среща между
Коментари Харесай

Кремъл: Ще следим внимателно срещата Байдън-Зеленски

Кремъл ще следи деликатно идната след няколко часа среща сред президентите на Съединени американски щати и Украйна Джо Байдън и Володимир Зеленски, съобщи представителят на съветския президент Дмитрий Песков, представен от Франс прес и Ройтерс.
Прочетете още
Очаква се на срещата да се разисква военната помощ на Съединени американски щати за Украйна, която е блокирана в американския Конгрес, напомня Българска телеграфна агенция.

Песков съобщи, че всякаква нова американска помощ за Киев би била " крушение ". " Десетките милиарди долари, инжектирани в Украйна, не ѝ помогнаха да успее на бойното поле. И спомагателните десетки милиарди долари, които Украйна желае да ѝ се инжектират, ще бъдат обречени на същото крушение ", акцентира представителят на Кремъл. 

Песков добави, че всякаква интервенция на непознати страни в тази ситуация с Алексей Навални е неприемлива. По-рано Вашингтон изрази угриженост от обстоятелството, че околните на хвърления в пандиза опозиционен водач от една седмица не са получавали вести от него. " Става дума за пандизчия, приет за отговорен и излежаващ наложеното му наказване ", акцентира представителят.

Някои по света поддържат дейностите на Путин, някои – не, само че това не е най-важното. Най-важното е, че той се употребява с поддръжката на огромното болшинство от хората в Русия, това е значимо за президента и на това се опира силата му, съобщи Песков, представен от ТАСС.

Москва желае да развива връзките си с Буенос Айрес на основа на общите им ползи и не вижда проблем във връзките на Аржентина и други страни, докалкото това не вреди на съветските ползи, акцентира още представителят, разяснявайки изказванията на новия президент на Аржентина Хавиер Милей. Още преди изборите " се чуваха спорни изказвания от Буенос Айрес ", в този момент те се поправят, счита Песков. " Смятаме, че Аржентина може да развива своите връзки с други, трети страни, това е суверенна страна, това е нейно суверенно право – до тогава, до момента в който това не вреди директно на нашите ползи ", акцентира представителят на Кремъл.

Докато бойните дейности не престават в зоната на спора сред Израел и " Хамас ", е на процедура невероятно да се оказва помощ на мирното население, с цел да се окаже помощ на палестинците са нужни съществени стъпки, добави Песков.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР