Кремъл съобщи, че руски военни подразделения, които са се сражавали

...
Кремъл съобщи, че руски военни подразделения, които са се сражавали
Коментари Харесай

Кремъл пуска на парада на 9-ти май подразделения, които са се сражавали в Украйна

Кремъл заяви, че съветски военни подразделения, които са се сражавали в Украйна, ще бъдат показани на парада в Москва, с който на 9 май се отбелязва годишнината от руската победа във Втората международна война, съобщи Ройтерс, представена от Българска телеграфна агенция.

Москва също по този начин още веднъж повтори своята позиция, че не се извършват някои елементи от черноморската зърнена договорка, свързани с съветския селскостопански експорт, и съобщи, че изгледите за договорката " не са доста положителни ".

Кремъл отхвърли Русия да се приготвя да извърши тестване на нуклеарни оръжия и съобщи, че всички страни не престават да съблюдават мораториума върху нуклеарните тествания.

Междувременно съветското външно министерство разкритикува нуклеарното съглашение сред Съединени американски щати и Южна Корея, като съобщи, че то ще дестабилизира района и света като цяло, и предизвести за евентуална конкуренция във въоръжаването вследствие на това.

В сряда Съединени американски щати се ангажираха да дават на Южна Корея повече информация за нуклеарното си обмисляне, а Сеул даде обещание да не се пробва да се снабди с нуклеарни оръжия в съглашение, за което двете страни обявиха, че е ориентирано против Северна Корея.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР