Кремъл публикува няколко снимки, показващи руския президент Владимир Путин да

...
Кремъл публикува няколко снимки, показващи руския президент Владимир Путин да
Коментари Харесай

Путин отиде на почивка в Сибир

Кремъл разгласява няколко фотоси, показващи съветския президент Владимир Путин да отдъхва в Сибир в компанията на министъра на защитата Сергей Шойгу и на ръководителя на Федералната работа за сигурност Александър Бортников, съобщи Ройтерс.

На фотосите се вижда 65-годишният Путин в облекла цвят каки и шапка да носи бинокъл и туристическа щека и да се разхожда из гористите планини на Сибир. От фрагментите излиза наяве, че той се разхождал и с лодка по река Енисей в региона Тува в Южен Сибир.

На една фотография Путин преглежда дружно със Шойгу фиданка, която е подготвена за засаждане. На друга Путин театралничи с Бортников на горска поляна на фона на гористите хълмове.

Путин е бил в Сибир за два дни в края на предходната седмица, описа представителят на Кремъл Дмитрий Песков, съобщи Асошиейтед прес.

"Той се разхождаше в планините и се наслаждаваше на хубавите гледки ", заключи Песков. Говорителят описа, че съветският президент е решил да отдъхне за два дни на път за сибирския град Кемерово, където през днешния ден той имаше среща с държавни представители и висши фрагменти на енергийни компании.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР