Кремъл планира да организира митинг-концерт на стадион Лужники с участието

...
Кремъл планира да организира митинг-концерт на стадион Лужники с участието
Коментари Харесай

Путин с мега-концерт на Лужники за 22 февруари

Кремъл възнамерява да провежда митинг-концерт на стадион " Лужники " с присъединяване на президента на Русия Владимир Путин в навечерието на годишнината от нахлуването в Украйна.

Митинг-концертът, който ще бъде " продължение " на посланието към на съветския президент към Федералното заседание, може да се организира в " Лужники ". Самото годишно обръщение, което Путин е задължен да насочва по конституция, само че не го направи предходната година, се чака на 20 или 21 февруари.

Говорителят на Кремъл Дмитрий Песков съобщи, че сега " няма какво да каже " за събитието в " Лужники ".

За финален път митинг-концерт с присъединяване на Путин се организира в Лужники на 18 март 2022 година - годишнината от анексирането на Крим. По публични данни на полицията събитието е привлякло повече от 200 000 души. На концерта свириха Григорий Лепс, Тимати, Николай Расторгуев, група Любе, Полина Гагарина и други

На служащите и студентите от обществения бранш в Москва към този момент се разпращат предложения за концерта. Бюджетните чиновници и студентите (поне в Московския политехнически университет) са помолени (засега) да дойдат на събитието и, в случай че е допустимо, да вземат със себе си родственици и другари.

По-рано редица съветски медии оповестиха, че този концерт и послание към руснаците ще бъдат значими за президента, тъй като, условно, на 22 февруари той ще направи послание към Федералното заседание, на 23-ти е празник (Ден на бранителя на отечеството ", а на 24-ти е годишнината от началото на " спецоперацията ".
Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР