Кремъл обяви, че неразрешените събирания на хора за опелото на

...
Кремъл обяви, че неразрешените събирания на хора за опелото на
Коментари Харесай

Кремълските сатанисти обявиха събирането на хора за опелото на Навални за нарушение на закона

Кремъл разгласи, че неразрешените събирания на хора за опелото на починалия съветски опозиционен водач Алексей Навални, което ще бъде по-късно през днешния ден, са в нарушаване на закона. В диалог с кореспонденти представителят на Кремъл Дмитрий Песков отхвърли да даде оценка на Навални като политическа фигура и сподели, че няма какво да каже на фамилията му.
 
" Само увещание, че имаме закони, които би трябвало да бъдат спазвани. Всякакви неразрешени събирания са в нарушаване на закона, а тези, които вземат участие в тях, ще бъдат държани виновни, още веднъж в сходство със закона ", сподели представителят на Кремъл Дмитрий Песков.
 
Опашката от искащите да се сбогуват с опозиционния политик Алексей Навални, който почина в колония оттатък Полярния кръг на 16 януари, се простираше в продължение на километър, съгласно журналиста от " Комерсант " Александър Черних.
 

 
Хората започнаха да идват два часа преди траурната работа, която би трябвало да се състои вцърква в Мариино, в югоизточната част на Москва. По времето, когато колата с тялото на Навални дойде в храма, на място бяха няколко хиляди души, измежду които политиците Евгений Ройзман, Борис Надежда и Екатерина Дунцова, както и представители на посолствата на Франция и Германия.
 
Борисовото гробище, където би трябвало да се състои погребението, беше затворено за външни лица: територията беше отцепена, а входът беше блокиран от КамАЗ, а към него незабавно бяха инсталирани камери. На мястото на погребението могат да се видят представители на специфичните служби със специфична техника в цивилни облекла. Сайтът " Медиазона " заяви, че в региона на църквата е прекъснал интернета.
 
Навални, който бе най-популярната опозиционна фигура в Русия, умря ненадейно на 16 февруари в арктическата наказателна колония " Полярен вълк ", където излежаваше над 30-годишна присъда.
Източник: zonanews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР