Кремъл обяви, че много хора в Русия се показват като

...
Кремъл обяви, че много хора в Русия се показват като
Коментари Харесай

Кремъл: Много хора в Русия се оказаха предатели

Кремъл разгласи, че доста хора в Русия се демонстрират като предатели и даде за образец тези, които напущат работата си и страната, оповестява " Ройтерс ".

Коментарът на представителя на президента - Дмитрий Песков, идва ден, откакто Владимир Путин насочи строго предизвестие към съветските " предатели ", които съгласно него Западът желае да употребява като " пета колона " за заличаване на страната.

Песков увери, че Москва влага голяма сила в договарянията за вероятно спокойно съглашение с Украйна, което може бързо да спре съветската военна интервенция там.

Нашата делегация поставя колосални старания и показва по-голяма подготвеност, в сравнение с отсрещната страна, означи той. Съгласуването на подобен документ, спазването на всички негови параметри и тяхното осъществяване биха могли доста бързо да спрат протичащото се, увери още Песков.

Запитан за отчета на " Файненшъл Таймс " по отношение на това, че Украйна и Русия са постигнали забележителен прогрес по прелиминарен кротичък проект, Песков направи следния коментар: " Не е правилно - има детайли, които са верни, само че като цяло е погрешно ".

Кремъл, акцентира той, ще разгласи напредъка, когато има прогрес за докладване. За всички други въпроси обаче се обръщайте към " Файненшъл Таймс ", пошегува се Песков.

Той бе безапелационен, че изказванието на президента на Съединени американски щати Джо Байдън, че Путин е военнопрестъпник, е недопустимо и Съединените щати нямат право да изнасят лекции на Русия след присъединяване им в толкоз доста спорове.
ТЕМА преди 29 минути 753 преди 31 минути 774 преди 35 минути 933
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР