Кремъл обвини Украйна, че постоянно променя позицията си по въпроси,

...
Кремъл обвини Украйна, че постоянно променя позицията си по въпроси,
Коментари Харесай

Говорителят на Кремъл обвини Украйна, че не е последователна в мирните преговори

Кремъл упрекна Украйна, че непрекъснато трансформира позицията си по въпроси, по които към този момент е било реализирано единодушие по време на мирните договаряния, съобщи Ройтерс.

„ Контактите в границите на преговорния развой не престават на експертно равнище “, съобщи на конференция представителят на Кремъл Дмитрий Песков. „ За страдание украинската страна не е поредна по въпросите, по които към този момент беше реализирано единодушие. Тя постоянно трансформира позицията си и има какво да се желае от хода на преговорния развой “, сподели още Песков.

На въпрос дали Путин ще откликне на предлагането на брачната половинка на украинския опозиционен политик Виктор Медведчук, който е арестуван в Киев по обвиняване в държавна машинация, той да бъде сменен за пленени английски бойци, Песков отговори, представен от ТАСС: „ В случай, че има реакция на президента, ще съобщим за това “.

Песков отхвърли да разяснява концепцията да се лишават от съветско поданство лица, които не поддържат дейностите на Москва, в това число интервенцията в Украйна. По-рано в изявление за осведомителния портал „ Ура.ру “ водачът на „ Справедлива Русия “ Сергей Миронов изрази мнение, че Жерар Депардийо би трябвало да бъде лишен от съветско поданство, поради това, че работи срещу Русия, като подлага на критика съветската военна интервенция в Украйна, отбелязва ТАСС. „ На този стадий не мога да кажа нищо “, сподели представителят на Кремъл във връзка мнението на Миронов.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР